miercuri, 7 ianuarie 2009

On The Move - partea a 2

Ca urmare a schimbarilor de strategie, ale unor organizatii corporatiste, au mai plecat:
Dragos Damian - Fost CEO al Terapia(unde a parcurs etapele de crestere), pana in 2008, acesta a preluat functia de Director General al Zentiva Romania si Country Manager tot in cadrul companiei.
Dinu Malocopol - Acesta a plecat din UPC Romania(unde a detinut postul de B2B Manager), dupa mai bine de 3 ani, de la preluarea Astral Telecom de catre UPC si la mai bine de 8 ani din companie(acesta era Internet Manager in cadrul Astral), din a doua parte a anului trecut acesta a preluat conducerea operatotului Telecom DCS(Digital Cable Systems), din pozitia de Director Executiv si Vicepresendinte.
Nicolae Voiculescu - Fost CEO, Novartis Romania, a parasit domeniului pentru consultata, acesta devenind partener in Link Resource, alatur de Dragos Dinu si Ion Nestor.
Chris Bataillard - a preluat pozitia de CEO al Telemobil - Zapp, inocuind-ul pe Pienaro di Pietrio, acesta a focupat mai multe poziti internationale in cadrul retelei Oger Telecom si nu numai
Calin Tatomir - a preluat functia de CEO in cadrul Microsoft Romania(inlocuind-ul pe Silviu Hotaran, care a condus filiala in ultii 12 ani), acesta a ocupat diverse poziti executive din filiale ale unor producatori IT si dezvoltand business-ul propriu de consultanta Cabinet Calin Tatomir.
Ruxandra Nastase - a preluat conducerea(Director General) Ozone Laboratories Romania, dupa pozitii executive, ocupate in multinationale ca Reckitt Benckiser.
Stere Farmache - omul din spatele dezvoltarii Bursei de Valorii Bucuresti, a cedat pozitia executiva de CEO al BVB, dupa 14 ani de activitate, acesta ramanad doar cu pozitia reprezentativa de Presedinte al acestei companii, preluand totodata si functia de Vicepresedinte al Alpha Bank Romania.
Emilia Bunea - a preluat pozitia de CEO al fondului ING Pensii, dupa mai bine de un an petrecut in ING pe pozitia de CFO, ea a mai activat in companii precum Interamerican.

Niciun comentariu: