luni, 12 ianuarie 2009

Efectele Crizei

Se spune ca aceasta este cea mai puternica dupa 1929 si asa este. Deja efectele s-au facut resimtite peste tot in piata Globala, Regionala si Nationala, nimeni nu scapa, dar sa speram ca aceasta va fii istorie, dupa 2012.
Criza a fost provocate de anumite interese, ale unor organizatii din piata finaciar-bancara si imobiliara, spargand "bulla", acestor piete, in legatura cu aceate supoziti si conspiratii, voi revini cu detalii.
Nivelurile de intesitate a crizei s-au facut simtite inca de la mijlocul lui anului 2007, in America, resimatand-use la mijlocul sfarsitul anului 2008 si in Europa si Asia, distrugand piata auto, cea imobiliara, cea de constructii si cea bancara(fiindca printr-o banca se constuiesc inperii), cu numeroase falimente, reorganizarii si vanzari de active, Dupa prima etapa de impact, urmeaza pietele globale de farma, siderurgie, bunuri de lunga durata(ex.mobila, electronice, IT), care este deja in desfasurare si la noi, iar ultima etapa de impact, a 3 este, cea a produselor alimetare si nealimetare de consum imediat sau FCMG.
Epicentrul crizei se va vedea si in Romania si in lume, dupa specialisti, in periaoda Martie-Aprilie, dupa care lucururile, s-a speram ca se vor stabiliza.
O mai buna prezentare a etapelor crizei, pentru Romania si aceasta regiune din estul Europei este urmatoatea: Dar trebuie sa fim foarte optimistii, pe orice perioade de criza, se poate incepe o afacere cu o perspectiva foarte profitabila, dar trebuie gasita o nisa, pe care sunt putini jucatorii, s-a nu uitam ca afaceri globale s-au infintat pe timp de criza, fiindca orice criza este o oportunitate. Eu recomand pentru aceata perioada, un start-up in domanii precum Online si FCMG, fiindca aceste afaceri vor fii lovite ultimele si doar la suprafata.
Voi reveni cu detalii

Niciun comentariu: