joi, 18 decembrie 2008

Castigatorii Dreptei


Ziarul Financiar a publicat astazi Topul Cresterilor 2004-2007, coordonata de guvernarea Liberala. 2007 si o parte din 2008, au fost ultimii ani de crestere spectaculoasa, bineinteles, in acest an, se termina un ciclu economic, de crestere inceputa in anul 2000, de pe vremea socialistilor si continuata pe vremea liberalilor, cu suisuri si coborasuri si iara suisuri, in toata regiunea Balcanica, in special in Croatia, Bulgaria, Slovenia, Slovacia, Ucraina, Serbia si Romania.
Topul din Romania este compus din companii din Retail, Alimentare, Energie, Auto, Distributie, Constructii si Imobiliare, exact domeniile de top, din aceasta regiune.
Dar sa vedem ce va fii in perioada care vine, tiinand cont de criza mondiala care se "desfasoara acum" , care va dura de la un pana in anii 2011-2012, tinand cont ca, criza a inceput in Statele Dezvoltate de la Sfarsitul lui 2007, domeniile de top for fii Consultanta, Industria Alimentara si de Bauturi si in special Online-ul, dar am sa revin cu discutii despre aceasta tema.

Niciun comentariu: