luni, 27 august 2007

Cei Mai Fericiti Oameni din Romania - reconfigurare

Anul trecut cu prilejul topului "utopic" 300(Nov. 2006) constestat si Iubit - Domnul Dinu Patriciu a fost clasat pe pozitia a 8, dar intre timp acesta a devenit cel mai bogat om din Romania, facand un pas de 2.2 miliarde dolari.
Patriciu a reusit sa treaca si peste Iosif Cosntantin Dragan(sau Butan Gas) si Ion Tiriac(sau Tiriac Holdings, lista completandu-se si cu alti afaceristi si Oamani de Afaceri.
Intradevar Tiriac va recupera acest decalaj, dar nu in totalitate, cu afacerile aflate in desfasurare dar si afaceri vechi precum(Unicredit Tiriac Bank, Allianz-Tiriac Asigurari si Tiriac Auto-Dailmer Crhysler Romania si Tiriac Imobiliare), dar in legatura cu Domnul Dragan, nu stiu daca el mai detite intradevar fraiele Grupului Butan Gas, findca in ultimi anii am auzit ca, ar fii fost de foarte multe ori santajat, "controlat" sau dus in erore de Grupul lui de Influenta.
Dar nu se stie nimic sigur, dar poate peste un an vom asista la vanzarea Grupului Butan Gas.
Dar pe langa acestia din top 10, mai sunt cei din top 25 sau 50, care au posibilitati reale de a intra top 5 sau 10, precum: Radu Enache-Continental Hotels, Dan Ostahie-Altex, Iulian Dascalu-Iulius Group, Nicolae Ratiu-Regent, Horia Corcila-Banca Transilvania, Stefan Vuza - SCR, Dan Ioan Popp - Impact si multi multi alti(Oameni de afaceri, nu afaceristi), dar sa nu uitam de Zoltan Tezari care tocmai isi listeaza Grupul RCS&RDS la Bursa Londoneza( se presupune ca, prima capitazilare dupa IPO(Oferta Publica de Cumparare) va fii de 1.1-1.7 miliarde de Euro
Numai bine, Vom Vedea

Niciun comentariu: